Bios reviews 🎥

Ik ben de afgelopen weken een aantal keer naar de bioscoop geweest en super mooie films gezien. Vandaag review ik een drietal van deze films. Enjoy! ❤

Alice through the looking glass

Samenvatting:

Alice through the looking glass is een soort deel twee van Alice in wonderland. Het verhaal gaat over Alice die terugkeert naar Wonderland. Ze schiet haar beste vriend, de Mat Hatter, te hulp. Hij gelooft dat zijn familie nog leeft en dat de rode koningin ze in gevangenschap houdt. De Hatter wordt steeds zieker en verliest zijn hoop. Alice reist door de tijd en ontdekt het verhaal van de rode en witte koningin, en het verhaal van de Hatter en zijn familie.

Mijn mening:

Ik vond het een erg mooie film en ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten. Het is prachtig bewerkt en veel mooie beelden en kleuren. Ik vind wel dat het verhaal een beetje afgezaagd is. Het tijdreizen hebben we al vaker gezien, dus dat vind ik wel een beetje jammer. Maar toch hebben ze er een hele leuke draai aan gegeven, die de film toch uniek maakt.

4 out of 5

Me before you

Samenvatting:

Het verhaal gaat over Louisa die in een arme familie woont en zorgt dat er geld binnenkomt. Ze krijgt een baan aangeboden als verzorgster voor Will, hij is aangereden en is daarna in een rolstoel beland. Will ziet het niet meer zitten en wil euthanasie plegen. Louisa probeert hem te overtuigen en haalt alles uit de kast om het hem zo veel mogelijk naar zijn zin te maken. Dit belandt in een mooi liefdes verhaal maar een tragisch einde.

Mijn mening:

I love Emilia Clarke! Ze speelt Louisa en ze is zo heerlijk awkward. Ze maakt de film vrolijk en grappig. Wat ik ook leuk vind aan de film is dat het niet de typische liefdesfilm is. Het enige puntje wat ik heb is dat ik het einde niet leuk vind. Maar ik ga niet spoilen, als je wilt weten waarom kun je de film bekijken.

bcdd2a87-0fd7-4703-bdcf-ce0371227abe-large

Now you see mee 2

Samenvatting:

Dit is deel twee van now you see mee, het verhaal over goochelaars die op magische wijze een bank veroveren en criminelen terecht zetten. Veel meer beschrijving heeft het niet nodig. Het is een humoristische, spannende en magische film.

Mijn mening:

Wauw, het is zo leuk in elkaar gezet en verzonnen, en het verhaal heeft zoveel lagen waardoor het spannend wordt. Ik vind vooral de openbaring op het einde ontzettend leuk. Dan valt alles op zijn plaats en wordt alles duidelijk. De film is een echte aanrader, maar het is misschien wel nodig om deel 1 ook eventjes te kijken.

bcdd2a87-0fd7-4703-bdcf-ce0371227abe-large

Lijken deze films je leuk? Of ben je er al geweest? Deel je mening in de reacties!

 

Liefs,

Fabiën. ❤

Advertenties

8 reacties op ‘Bios reviews 🎥

  1. Heeyheey,
    Leuke films! Zelf heb ik onlangs straight outta Oz gezien. Zeker ook een mooie film. Bij die film vond ik vooral het musical idee erachter wel leuk met al de zang en dans. En wow, ik moet hier echt vaker kijken! Xx en nog een fijne zondag😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s