All about Rollercoaster tycoon 3 🎢

Ik heb het nu al heel lang gespeeld toen ik wat jonger was, maar ik heb het opnieuw uitgevonden en ben er lichtelijk verslaafd aan geraakt. Ik heb het over het fantastische pretpark spel RCT3. Lees hierover meer in dit artikel, enjoy! ❤

104555-rollercoaster-tycoon-3-game-hcl-1920x1080

Wat is het?

In dit spel kun je je eigen pretpark bouwen, waarbij je zelf attracties kunt maken, kraampjes kunt plaatsen en voor belevenis te zorgen in je park. Het is een vervolg van het misschien herkenbare RCT1 of RCT2 wat bijna iedereen wel kent. Dit spel is veel uitgebreider en je opties zijn eindeloos. Het is dus naar mijn mening een hele verandering.

Waarom vind ik het leuk?

Ik heb een zwak voor pretparken en ik wil er later ook iets in gaan doen. Ook de opleiding die ik in september ga starten heeft onder andere te maken met pretparken. Maar buiten dat heb ik het altijd leuk gevonden om een park in elkaar te zetten.

Wat zijn die oneindige mogelijkheden?

Wat ik zo leuk vind is dat je van internet verschillende pakketten kan downloaden waardoor je je attractieparken levensecht kan maken. Ook kun je een waterpark maken of een dierentuin. Je kunt letterlijk elke richting in met je attracties, je kunt darkrides maken, je kunt onder de grond gaan, je kunt de hele Efteling nabouwen, alles wat je leuk lijkt om te doen.

Waar kan ik het kopen? 

Ik heb het op mijn mac in de App Store gekocht, toen met korting, voor maar €8. Dit is nu een beetje duurder dacht ik. Heb je geen mac? Dan kun je op internet zoeken voor het spel.

Game jij zelf? En lijkt RCT3 je leuk? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Fabiën. ❤

Advertenties

13 reacties op ‘All about Rollercoaster tycoon 3 🎢

  1. Ik vond altijd Rollercoaster tycoon 2 het leukst, omdat je toen echt een heel groot grond kon maken waarop je je park ging neerzetten. Alleen mensen bij mij werden al snel chagrijnig en gingen weer naar huis, dus ik gaf het toen maar op.

  2. RCT3 is echt een geweldige game. Ik heb iedere wereld wel gespeeld en ben er ook echt verslaafd op! Ik vind het leuke dat het oneindig is, maar ook wel je beperkingen hebt in de adventure mode. Nu wil ik hem ook weer spelen ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s