Budget parfums! ✨

 

Ik heb een tijdje geleden deze parfums in mijn brievenbus ontvangen, het zijn budget namaak parfums van grote merken als Chanel en Nina Ricci. Ben je benieuwd wat ik er van vind en waar je ze kunt halen? Lees dan vooral verder!

img_2443


De parfums

Ik review eerst de parfums die ik heb gekregen apart, daarna geef ik mijn conclusie en vertel ik je ook waar je ze kunt halen. Het zijn vier geuren die afgeleid zijn van dure merken. Ze zijn gebaseerd op het zelfde recept. De geuren komen in deze schattige verpakking aan, maar er staat niet op welke geur het is, alleen het nummer. Het is dus ook heel handig om ze mee te nemen omdat het niet zo’n onhandig flesje is.


img_2441


Nina Ricci – Nina

Dit is een hele zomerse lichte geur en zou ook perfect zijn als bodysplash. Dit is mijn favoriet.

Valentino – Valentina

Deze geur is wat zwaarder en sterker, maar nog steeds wel zoet. Ik vind hem niet heel lekker ruiken.

Chanel – Coco Mademoiselle

Mijn moeder heeft deze echte geur. En ik moet zeggen dat ik hem altijd heel sterk vond en niet echt lekker. Deze is in tegendeel wat lichter wat ik wel lekkerder vind. Maar hij lijkt wel op het origineel!

Lancome – Poeme

Dit is ook niet iets wat bij mij past, maar hij zou perfect zijn voor mijn oma, ik denk zelfs dat ze zoiets heeft. Maar deze is ook vrij zwaar.


img_2444


Conclusie

De geuren zelf waren niet echt iets voor mij, op Nina na. Maar als ik een echte parfum tegenkom die ik lekker vind ruiken, ga ik zeker eerst hier kijken voor een goedkopere variant. Ook vind ik de verpakking handig om mee te nemen op vakantie of naar school. De geuren zijn wel echt goed nagemaakt en het is dus nergens voor nodig om nog dure parfum te kopen. Deze parfums zijn te koop bij D-shop. Ze verkopen ook scheermesjes en mini douchespulletjes. Heel schattig! Klik hier om naar de site te gaan! img_2442


 

Wat is jouw favoriete parfum? Koop jij vaker budget parfum? Laat het weten in de reacties!

 

Liefs,
fab

Advertenties

7 reacties op ‘Budget parfums! ✨

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s