Griekenland 2016 🗻

Wij zijn deze vakantie een weekje naar Griekenland geweest. Helemaal in het zuiden in het stadje Stoupa. Ik vertel vandaag over onze avonturen en deel een aantal foto’s Enjoy! 


Om drie uur s’nachts vertrokken we richting Schiphol, om vanuit daar vier uur te reizenimg_2823 naar Griekenland. Ik had een lichtelijke vliegangst en ik word heel snel misselijk en draaierig. Gelukkig heb ik de rit overleefd. Toen we daarna nog een uur door de bergen moesten slingeren in de bus, werd het wel heel moeilijk om alles binnen te houden. Toch waren we op tijd de bus uit en kwamen we in Stoepa. Het was er veel warmer dan in Nederland, maar liefst 37 graden.

Stoepa is een toeristisch dorpje, met een leuke boulevard en veel leuke restaurantjes. Ook veel souvenirshops en ze hebben er hele lekkere slushpuppy’s en nutella wafels.

Ik had heel de vakantie om kebab gevraagd, wanneer we deze eindelijk hadden gevonden en besteld, bleek in Griekenland kebab een soort gehaktstaaf te zijn. Dus een week geen kebab voor mij helaas. Dit viel wel een beetje tegen.

1470854017265

In een van de winkeltjes stond een leuke papegaai, voor een prachtig ondergaande zon. (Stiekem is het gewoon een lantaarnpaal). Maar daar moest een foto van gemaakt worden.

We verbleven in een huisje. We deelden een zwembad met drie andere huisjes. Verder dan heel de dag aan het zwembad of strand zitten, hebben we ook een aantal andere dingen gedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld een heel seizoen van Orange is the new black, en van Sherlock gekeken. Want wat moet je anders doen op vakantie? 😋 Maar natuurlijk hebben we ook veel andere dingen gedaan. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele avontuurlijke klim door de bergen gedaan om bij een prachtige waterval uit te komen, waarbij mijn vader mijn topje in het water had laten vallen, en ik verder de hele dag in mijn bikini topje rond heb gelopen.

Verder hebben we Sparta bezocht, en daar wat cultuur gesnoven..

img_2849

En hebben we verschillende dorpjes en stadjes bezocht.

En hebben we heel veel leuke foto’s gemaakt en berggeitjes gezien.

Na een week zijn we weer vertrokken richting het vliegtuig, waarbij een klein meisje op het vliegveld aan mijn moeder vroeg of ze wist hoe laat het vliegtuig neer ging storten.😂 Gelukkig is dit niet gebeurd en zijn we weer veilig thuis aangekomen.

Het was een hele leuke vakantie, ook al was het maar acht dagen. Ik heb me zeker vermaakt.

Hoe was jullie vakantie? Waar ben je geweest? Laat het weten in de comments!

Liefs,

fab

Advertenties

14 reacties op ‘Griekenland 2016 🗻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s