Outfit | Hello Autumn 🍁

Nu de temperatuur wat gedaald is, er al blaadjes van de bomen dwarrelen en het nog donker is als ik opsta, is het eindelijk weer tijd om mijn herfst kleding uit de kast te halen. Vandaag heb ik voor jullie een outfit post, Enjoy!

img_3894

Ik vind het in de herfst leuk om vooral donkere tinten kleding te dragen, maar ik vind het ook heel leuk om een pop of colour in de outfit toe te voegen. Ik koos voor blauw, een kleur die op dit moment erg populair is.

Het rokje, wat nu al zo’n drie jaar in mijn kast ligt, is van de H&M. Ik heb hem nooit echt aangehad omdat ik niet wist wat ik erop aan moest. Maar nu dat ik dit topje heb gevonden, welke ook van de H&M is, vind ik de outfit helemaal leuk!

img_3865

Omdat het s’morgens nog best koud is, heb ik dit vest van de Mango vandaag als jas gedragen. Hij is heel erg lang en fijn.

Deze super comfortabele hakken zijn van Tommy Hilfiger. Ik kan er heel de dag op lopen zonder blaren te krijgen, I love them. En de horloge, voor maar 1,55 gekocht op Aliexpress. Hij is zo mooi en casual. Maar ook heel modern, en zwart past overal bij.

img_3898


Wat vind jij van deze outfit? Houd jij van blauw? Laat het weten in de comments!

Liefs,

fab

Advertenties

14 reacties op ‘Outfit | Hello Autumn 🍁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s