Feestdagen·giveaway·Lifestyle·musthaves·samenwerking·Tumblr·Uncategorized

Win een hangmat of stoel van Tropilex!😱 Gesloten

Ik kreeg laatst een heel leuk mailtje van Tropilex, met de vraag of ik een hangmat of hangstoel weg wilde geven. En dan zouden er veel bloggers denken, ‘uhm past dit wel bij mijn blog?’ Maar ik hoefde niet lang na te denken, wie houdt er nu niet van hangmatten? En Tropilex heeft een heel groot assortiment met leuke hangmatten en -stoelen. Ik ben een beetje jaloers dat ik hem niet zelf mag houden. Lees snel verder! Iedereen kan mee doen!

tropilex-hangmat-6

Wat moet je doen?

Je kunt meedoen via verschillende sociale media kanalen. Ik post op mijn kanalen een speciale post voor de giveaway, daaronder kun je reageren. Laat me via Facebook, Twitter, Instagram of gewoon in de comments weten waar jij je hangmat naartoe zou nemen, en wat voor jou het perfecte hangmat moment is. Hang jij het liefst boven een rivier met krokodillen? Of ga je toch liever naar Ibiza? Het grappigste, leukste en origineelste antwoord, wint een hangmat of hangstoel naar keuze!

Wil je alvast een kijkje nemen naar de keuze die je hebt? Klik dan hier!

Vergroot je kans

Je kunt je kansen altijd vergroten door meer op te vallen. Dit kan door op meerdere sociale media je antwoord te posten, het bericht te delen en likes te verzamelen.

Instagram: @fabtasticdiyx

Twitter: @fabienvlems

Facebook: Fabiën Vlems Fabtastic

 

Technische informatie

Deze giveaway start dinsdag 1 november. En je kunt je antwoord insturen tot 8 november. Ik kies degene met het leukste, origineelste antwoord uit en daar neem ik contact mee op. Daarna krijgt de winnaar een hangmat of hangstoel naar keuze zo snel mogelijk thuisbezorgd!

img_9134-1

Ik wens jullie veel succes!

Liefs,

fab

Advertenties

6 gedachten over “Win een hangmat of stoel van Tropilex!😱 Gesloten

  1. Onwijs leuk! Heb zojuist ook op instagram gereageerd! Ik zou ‘m heel graag willen winnen om op te hangen in mijn eigen praktijkruimte die ik momenteel aan het opzetten ben om hier kinderen te gaan coachen en dan vooral gericht op kinderen die uit zijn gevallen binnen het onderwijs. Ik verwacht dat de kinderen zich heerlijk kunnen ontspannen op zo’n heerlijk plekje!

    Duimen!!!!

  2. Op instagram en Facebook volg ik je. Ik heb namelijk geen Twitter.

    Mijn hangmat zou ik denk ik of in een boom hangen of boven een waterval. Op deze plekken heb je namelijk een prachtig uitzicht vind ikzelf persoonlijk.

  3. Ik hou van vakantie hoor, maar ik zou mijn hangmat toch ergens anders hangen.. Ik zou hem bij een concert helemaal aan het dak hangen zodat ik vanaf daar kan meegenieten met hmmm, naar wie zal ik gaan? Ed Sheeran! En er hangt natuurlijk nog een hangmat naast waar hij na het concert even kan chillen 😉
    Superleuke winactie en gaaf dat je dit mag weggeven! Ik volg je op Instagram en heb je facebookpagina geliket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s