Plog #1 Efteling 2016

Ik ben een aantal dagen geleden met een paar vriendinnen uit de klas een dagje naar de Efteling geweest. Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad, en ik wilde vandaag een kleine plog met jullie delen. Enjoy! 

We moesten voor school een project doen die dag, we waren in groepen van twee gedeeld. Ik ben samen met Saartje door het park gelopen. En ik moet zeggen dat we veel gelachen hebben.

Bij alle attracties heb ik een linkje naar de site gezet, zodat je er een beeld bij kunt krijgen als je de attractie nog niet kende.
img_4562

Als eerst kwamen we de gelaarsde kat tegen, en daar moesten we natuurlijk even mee op de foto. Waarbij de vraag van Saartje kwam “Is dat een pruik, of wordt hij op zijn haar geselecteerd?”

Het grootste deel van de tijd hebben Saartje en ik samen rondgelopen, en we hebben wat meegemaakt joh. Ik wil een paar van onze leuke verhalen aan jullie vertellen.

  • Toen we uit de Droomvlucht kwamen, wilden we nog even bij de souvenirs. Saartje zag iets staan waarvan ze dacht dat het een soort ‘Victoria’s Secret Bodysplash’ was. Dus ik zei, hier spray maar op mijn arm. Toen we de geur eenmaal roken, was het heel sterk. Toen ging Saar eens lezen wat er op de verpakking stond; ‘Huiskamer Spray (Als het in aanraking komt met de huid, direct afspoelen met water’. Ik ben naar de WC’s gerend om het eraf te spoelen. Gelukkig heb ik er niks aan overgehouden. Behalve dat ik heel de dag naar de Droomvlucht heb geroken.
  • Ondertussen in Joris en de draak; “MIJN HAAR IS LOS!” “WAT?! IS JE BH LOS?”
  • We hebben een aantal medewerkers een beetje voor de gek proberen te houden. Saar met haar goede humor vroeg onder andere. ‘Waarom is het eigenlijk de Vogelrok, en niet de Vogelbroek’ En is dit de attractie met de dinosaurussen. Waarbij we heel vaak een verbaasd gezicht zagen bij de medewerkers.
  • Oh en this happend in Carnaval Festival.

img_4566

“Dames er mogen geen foto’s gemaakt worden”. “Oh maar dan verwijderen we die straks wel, is de vogelbroek trouwens eng?” De medewerker kon er niet mee lachen.

img_4579

Vicky, Saartje en ik hebben uiteindelijk de avond afgesloten, kebab etend met het uitzicht op Aquanura. I loved it!

1478292723277

We hebben een topdag gehad, en wij hebben ons zeker vermaakt. Kom jij wel eens in de Efteling? Laat het weten in de comments!

Liefs,

fab

Advertenties

7 reacties op ‘Plog #1 Efteling 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s