Bath & Bodyworks shoplog

Toen ik in de herfstvakantie in New York was, heb ik niet heel veel winkels bezocht. Maar in de Bath&Bodyworks heb ik al mijn geld opgemaakt. Wil je zien wat ik gekocht heb? Kijk dan snel verder!

img_4610

Bath&Bodyworks is een winkel met heel veel leuke verzorgingspulletjes. Helaas zit er geen filiaal in Nederland, en verzenden ze ook niet binnen Nederland. Dus ik heb veel ingeslagen. En gelukkig was de herfstcollectie met korting, anders had ik voor €100 spulletjes gekocht. Laten we beginnen met mijn shoplog!

img_4611

Om te beginnen heb ik vijf hand gels gekocht. Eentje daarvan heb ik aan mijn oma gegeven als cadeau, een andere zit in mijn schooltas en deze had ik zo binnen handbereik. Ze ruiken super lekker en ze zijn heel fijn om even je handen te wassen.

img_4612

Dan had ik deze body lotion, het ruikt heerlijk zoet. En ik vind de verpakking ook zo leuk!

img_4613

Dan had ik deze handzeep die ik heb gekocht speciaal voor op mijn nieuwe kamertje. Deze ruikt ook heerlijk, maar alles van Bath&Bodyworks ruikt heerlijk.

img_4614

Dan heb ik tot slot voor mezelf nog deze body mist. Als ik hem op doe ruik ik een beetje naar appeltaart vind ik zelf. Een heerlijk herfst geurtje.

Dan heb ik als allerlaatste nog twee cadeautjes gekocht. De linkse voor mijn moeder, en de rechtse voor mijn zusje. Links is een bodywash en rechts is een body mist.

Ben jij al ooit bij Bath&Bodyworks geweest? Wat vind jij van de producten? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

Advertenties

8 reacties op ‘Bath & Bodyworks shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s