De leukste cadeau ideeën voor de feestdagen 🎁

tumblr_inline_mxb0os4qwo1r7qzt3Misschien komt dit berichtje net iets te laat, en is het waarschijnlijk al Sinterklaas geweest. Maar natuurlijk is dit artikel ook nog handig voor kerst! Ik deel vandaag met jullie een aantal cadeau tips. Voor je oma, je vader of je vriendin. Voor ieder wat wils! Dus lees snel verder als je cadeau inspiratie nodig hebt. Enjoy! ❤img_3846

Fotoshoot

Wat is nu leuk om aan een vriendin te geven wat ze nog niet heeft? Precies, een fotoshoot. Je kunt er een samen, met een groep of individueel plannen. Spreek een datum af, regel een fotograaf, verkleed je in een leuk thema, and shoot!

img_2512

Hierboven zie je mij heel normaal kijkend, tussen de plantjes tijdens een mini-shoot met twee vriendinnen.

Hoesje

Iets anders wat heel leuk is, voor een iets meer budget cadeau, is een telefoon hoesje. Op uniekhoesje.nl heb je een aantal hele leuke hoesjes. De onderstaande heb ik van ze opgestuurd gekregen en heb ik als cadeau aan mijn zusje gegeven. Hij is erg leuk en heeft een hele goede kwaliteit. En dat voor maar €8,95! De verzending is altijd gratis!

Dagje weg

Wat een ander leuk cadeau is, en iets persoonlijker, is om een dagje uit te geven. Je kunt een dagje naar een pretpark, dierentuin, een mooie stad etc. Knutsel een mooie tegoedbon en geef de gelukkige de keuze voor een datum. Je geeft tenminste iets origineels wat ze voor altijd zullen onthouden.

Starbucks pakket

Is degene voor wie jij een cadeau koopt een grote Starbucks fan? Geef ze dan een Starbucks pakket met een leuke mok of beker, lekkere spulletjes om je eigen koffie te maken en een Starbucks tegoed bon. Wie wordt daar nu niet gelukkig van?

Persoonlijke kalender

Tot slot is het natuurlijk het allerleukst om een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau te krijgen wat ook nog eens van toepassing is. Ik heb een tijdje geleden van FotoFabriek een eigen kalender mogen maken. Ik heb er een heel creatief werk van gemaakt en hieronder staat de voorpagina. Een wat wazige foto, maar eentje met heel veel betekenis.

Jij kunt hier zelf voor maar €15 je eigen gepersonaliseerde kalender maken! Je kunt zelf de lay-out invullen en leuke dingetjes toevoegen. Ik heb het met veel plezier gedaan, en ik kan niet wachten om hem vanaf 1 januari op te hangen! Bedankt!

img_3846

Wat voor cadeautjes ga jij geven? Leuke deze cadeau’s je leuk om te ontvangen? Laat het weten in de reacties!

Klik hier voor een ander cadeau idee artikel!

Fijne Feestdagen!

Liefs,

fab

Advertenties

3 reacties op ‘De leukste cadeau ideeën voor de feestdagen 🎁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s