Kerstmarkten bezoeken 🎄

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn ouders, zusje en vriend weer een gezellig cultureel dagje gehad. We hebben twee steden bezocht waar bij beide een kerstmarkt bezig was. Er hing een gezellige sfeer en het was er erg mooi, alleen we hebben helaas niets gekocht. Lees gerust verder!img_5249

Ten eerste zijn we naar Aachen in Duitsland geweest. Er was een grote kerstmarkt om de Aachener dom. De kerk waar we helaas niet in konden.

Daarna zijn we nog naar Valkenburg gereden. Hier zijn we wel vaker geweest, en hiervan wisten we al dat het prachtig was.

img_5254

Het was al aardig donker toen we aankwamen. We liepen vanaf het station, langs de kerstmarkt door de straat met verschillende restaurants richting de grotten. Alles was prachtig verlicht.

img_5253

In de grotten was ook een grote kerstmarkt. Je betaalde €7- per persoon om binnen te komen. Maar dit was het zeker waard.

Alles was wederom prachtig verlicht en aangekleed. Het was groter dan ik verwacht had. Zeker leuk om een keertje te bezoeken. De bovenstaande foto’s zijn gemaakt door mijn vader.

img_5265

Deze ontzettend grote beer kwamen we tegen voor het station van Valkenburg. En we moesten er natuurlijk even mee op de foto!

Ben jij al naar een kerstmarkt geweest? Wat vind jij leuk om te doen voor kerst?

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, en heel erg genoten van de leuke kerstsfeer! Vooral Valkenburg in het donker was prachtig. Zeker een aanrader!

Liefs,

fab

 

Advertenties

12 reacties op ‘Kerstmarkten bezoeken 🎄

  1. Twee jaar geleden ben ik met school naar de kerstmarkt in Bremen geweest en aankomende dinsdag ga ik daar weer heen met mijn opleiding. Mega leuk dat je een kerstmarkt hebt bezocht. btw jij en je vriend zijn echt goals. ❤ ❤ ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s