NYE Party + Outfit!✨

Ik wil jullie eerst nog even een heel gelukkig nieuw jaar wensen! Ik hoop dat jullie het naar je zin hebben gehad. Ik in ieder geval wel. Ik gaf dit jaar samen met mijn vriend een NYE feestje. Wil je meer weten over ons feestje? Of wil je weten wat ik droeg? Lees dan vooral even verder!

img_5852

Samen met een vriendin heb ik het huis van mijn vriend omgetoverd naar een cute #tumblr feestlocatie. Ik hing kerstlichtjes en de tekst ‘BABY’ met letters van de action. Misschien vraag je je af waarom baby? De andere letters hadden een lelijke kleur.

We hebben een hele fotoshoot gedaan met sterretjes, en daar zijn een aantal hele leuke foto’s uitgekomen! Credits naar Kevisje voor de meeste foto’s!

img_5854

We hadden ontzettend veel eten ingekocht, we hadden grootse plannen. We wilden onder andere een chocoladefondue doen. Helaas is dat er niet van gekomen. Maar goed ook want anders zou de chocolade tot het plafond gekomen zijn.

img_5810

Dan nog even snel wat ik droeg:

Tot slot, de hele schattige en nette groepsfoto;

img_5850-1

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, en ik denk de rest ook. Ik denk alleen niet dat ze zich er nog iets van herinneren ;p

Wat heb jij met nieuwjaar gedaan? Wat droeg jij deze avond? Laat het weten in de reacties! 

Liefs,

fab

Advertenties

8 reacties op ‘NYE Party + Outfit!✨

 1. Ik droeg:
  – een broek van jack and jones
  – een hemd van armani
  – een gilletje van de zara(for man)
  – schoenen + riem van, van bommel
  – stropdas van van gils

  Verder kan ik me er alles nog van herrineren!
  Lijkt jou, mijn outfit prachtig kijk dan even op de groepsfoto want hij was FABTASTIC!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s