Europa-Park 2016🎢

De laatste decemberdagen zijn we een aantal dagen naar Duitsland geweest, twee daarvan zijn we in Europa-Park geweest. Hier wil ik meer over vertellen in dit artikel. Wat ik leuk vond, wat ik minder leuk vond en een aantal foto’s. Enjoy!

 

Het park is opgedeeld in verschillende landen uit Europa. ‘Europa-Park’. Meteen als je binnenkomt kom je in Duitsland, en kom je op een gezellige Weihnachtsmarkt. Dit is alleen in de winter. Duitsland bevat de ‘Mainstreet’ van het park. Erg leuk.

Ik vind het leuk dat het park zoveel aanbod heeft in verschillende attracties maar ook in verschillende doelgroepen. Helaas waren de grote achtbanen dicht in de winter.

img_5740

De bovenstaande foto is gemaakt in het nieuwste themagebied, namelijk Ierland. Erg schattig al die winterse huisjes.

Een aantal attracties die ik erg leuk vind, zijn:

  • De Piraten van Batavia
  • Arthur
  • Atlantis avontuur (Ik had bijna 100.000 punten!!)

Een aantal attracties die ik wat minder vind:

  • Universum van Energie
  • Wodan (Ontzettend lomp)
  • De vloek van Cassandra

Nu in de winter was er veel dicht, ze hebben het wel goed vervangen door er verschillende winterse activiteiten neer te zetten als een schaatsbaan en sneeuwscooters.

We zijn natuurlijk ook even in het Nederlandse deel geweest en de poffertjes geproefd in het Molencafé dat  voorgaande studenten hebben gecreëerd. En wat zag het er leuk uit! Wel jammer dat er alleen Sinterklaasmuziek gedraaid werd.

In het algemeen vind ik Europa-Park ontzettend leuk! Er is wel ontzettend veel voor kleine kinderen, maar ik vind het al helemaal geweldig om er doorheen te lopen. Overal waren lichtjes en kerstbomen. Ontzettend veel sfeer!

Ben jij ooit in Europa-Park geweest? Wat vind jij ervan? Laat het weten in de reacties!

img_5673

Liefs,

fab

Advertenties

14 reacties op ‘Europa-Park 2016🎢

  1. Vorige zomer en de zomer daarvoor zijn wij naar Europa-park geweest. Het waren twee top dagen, echt de max! Ik vind dat het voor vegetariërs extreem goed voorzien is, in tegenstelling tot Disneyland.. Ik ben nog niet op de Wodan geweest omdat ik anders alleen moest. Is het lomp doordat het te pijnlijk is? Mijn moeder en ik zijn ook allebei gek van de attractie met Arthur, zalig gewoon. Die mag gerust langer duren voor mij haha!

    1. Wat leuk! Het was die dag ook erg koud e het was s’avonds dus dat zal ook meegeholpen hebben maar hij was erg pijnlijk. De Arthur attractie had ik inderdaad niet willen missen! Lief dat je reageert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s