Aliexpress Aankopen 🛍

Ik heb nu al een aantal keer wat dingen bij Aliexpress besteld. Sommige dingen vielen tegen, maar over het merendeel ben ik erg positief. Ik laat jullie vandaag een aantal van mijn aankopen zien! Enjoy! img_5840-1

Om te beginnen heb ik deze drie horloges besteld;

Alle drie voor rond de €1,00/2,00. Vooral de zwarte draag ik veel, die kan ik overal bij aan. De andere twee zijn leuker voor de zomer. Over de zwarte heb ik ontzettend veel complimenten gekregen. Veel mensen dachten dat het een dure horloge was, integendeel.

Dan heb ik deze ketting, herkennen jullie het huisnummer? Het huisnummer van Sherlock! Ik vind Sherlock een erg leuke serie, en ik moest deze bestellen voor maar €2,00 ongeveer. Hij is veel kleiner dan hij eruit ziet op de foto. Wat ik wel fijn vind.

Ten tweede de statement oorbellen. Ik vind ze erg leuk. Wel zien ze er een beetje goedkoop uit, en veel mensen zullen er ook niet van houden. Je kunt ze ook niet bij heel veel aan, maar ik vind ze erg leuk!

1462897223137

Dan deze bikini. Deze kocht ik al voor de zomervakantie. Ik vind hem super leuk en mooi! Net een echte Triangl. Helaas is het een zweetstofje en daarom niet zo leuk om aan te hebben als je niet in het water gaat.

img_6007

Dan is dit bronze armbandje onlangs ook binnengekomen. Herkennen jullie wat het is? De Harry Potter-fans weten zeker wat het is. Ik vind hem erg leuk en subtiel. Helaas is hij wel drie maten te groot en valt hij zo van mijn pols af.

img_6009

Dat geld hetzelfde voor deze armband. Veel te groot. Ik ga ze wel proberen te vermaken zodat ik ze gewoon aankan. De bovenstaande armband is ook Harry Potter themed. Ik vind hem erg leuk!

img_6010

Tot slot heb ik nog dit drakenei. Mijn moeder en vriend vonden het meer een ananas en lachte me uit dat ik een drakenei kocht. Ik vind hem erg schattig. Hij komt van Game of Thrones, en het staat symbool voor het drakenei dat Daenerys kreeg.

Zoals jullie zien heb ik vooral veel sieraden gekocht. Ik heb er ook veel make-up gekocht. Misschien komt dat nog in een latere blogpost!

Wat vinden jullie van de sieraden? Kopen jullie ooit iets op Aliexpress? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

 

 

 

Advertenties

19 reacties op ‘Aliexpress Aankopen 🛍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s