Tripje Duitsland🇩🇪 – Europapark en Zwarte Woud

Na de kerstdagen zijn we samen met ons gezin en mijn vriend naar Duitsland gereden. We zijn onder andere naar Baden-Baden, Europa park en het Zwarte woud geweest. Het waren een aantal leuke dagen, ook al is mijn vriend de hele vakantie ziek geweest, en mijn moeder en zusje ook een dag. Vandaag deel ik de foto’s! De foto’s van Europapark staan al online in een andere post. Enjoy!

img_5714

Na vijf uur in de auto te hebben gezetten, kwamen we aan in Baden-Baden. Een erg schattige Duitse stad. Ik vond het er erg leuk en gezellig. Volgens mijn vader komt toerisme hiervandaan.

Daarna zijn we verder gegaan naar het huisje waar we verbleven. Mijn vader had een Airbnb geboekt. Prima huisje, met uitzicht op Europa-Park waar we twee van de dagen hebben doorgebracht.

De dag erna zijn we naar Europa-Park geweest, daar is een aparte blogpost over!

img_5697

De volgende dag wilden we met een trein door het zwarte woud reizen. Mijn moeder en zusje waren helaas ziek dus gingen niet mee. Oh, en hierboven zie je mijn vriend die trots is op zijn boterkunst.

De eerste stop was Freiburg. Een grote, maar mooie stad. Veel leuke aparte gebouwen. We zijn er niet lang geweest want we gingen snel door het zwarte woud in.

Na een uurtje verder met de trein, en veel bomen verder, kwamen we aan bij de Titsie-zee.

img_5714

Het zag er erg apart uit zo in de winter, het was er ook ontzettend koud. Maar nog steeds erg druk. We zijn hier ook maar heel eventjes gebleven.

img_5716

Hierboven zie je het bos extra goed, het ‘sprookjes bos’ waar de verhalen van Grimm vandaan komen als ‘Hans en Grietje’ en ‘Roodkapje’.

img_5717

Dan zijn we tot slot naar het stadje geweest waar de officiële bron van de Donau ligt. Niet dat nou zo heel bijzonder was;

Maar wel een leuke kerk.

img_5718

En hier loopt de Donau nog even verder..

De dag erna zijn we nog naar Europa-Park geweest. Daarna zijn we eigenlijk meteen naar huis gereden. Ik heb het erg naar mijn zin gehad deze vakantie.

Ben jij hier ooit geweest? Of zou je er graag naar toe gaan? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

Advertenties

5 reacties op ‘Tripje Duitsland🇩🇪 – Europapark en Zwarte Woud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s