Leuke kaartjes van Liebie!💌

Ik vind het heel erg leuk om kaartjes te sturen en te ontvangen. Vaak teken ik ze dan zelf. Laatst ontving ik van Liebie een erg leuk mailtje. Ik mocht twee kaartjes uitkiezen! Ik vind ze ontzettend schattig! img_7095-1

Het bovenstaande schriftje komt van de action.

Het onderstaande kaartje is met een dromenvanger. Op dit moment hang hij aan mijn muur geplakt met washi-tape. Je hoeft ze natuurlijk niet altijd op te sturen 😉 Klik hier voor dit kaartje!

img_7098

Dit onderstaande kaartje gaf ik aan mijn moeder voor moederdag. Aan het kaartje hangt een erg leuk armbandje.Klik hier voor dit kaartje!img_7097

Ik wil Liebie heel erg bedanken voor de leuke kaartjes! Op de website verkopen ze nog veel meer, klik hier als je de andere kaartjes wilt zien!

Stuur jij nog wel eens kaartjes? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

Advertenties

5 reacties op ‘Leuke kaartjes van Liebie!💌

  1. Ja ik hou van kaartjes versturen het is (zeker tegenwoordig) toch wel speciaal als er een kaartje in de bus ligt het voelt dan wel heel persoonlijk. Dat stuur ik graag naar mensen die belangrijk zijn in mijn leven 🙂

  2. Kaartjes sturen vind ik toch nog altijd nèt dat tikkeltje meerwaarde hebben. Met verjaardagen, Kerst/Nieuwjaar, om iemand goede moed/geluk/beterschap te wensen of een goede schoolstart…elke gelegenheid is goed. Mooie kaartjes die ik hier zie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s