7x de leukste ‘Unicorn’ artikelen 💞

Een trend die helemaal hot is op dit moment is de ‘unicorn’ trend. Dit betekent veel kleur, veel pastel en heel veel glitters. Ik vind het persoonlijk een erg leuke trend. Vooral veel meiden zijn er dol op. In dit artikel laat ik zeven ontzettend leuke ‘unicorn’ artikelen zien waar iedereen blij van wordt. Kijk je mee?

 

Unicorn drankjes

Je hebt vast al wel eens gehoord van de nieuwe ‘Unicorn Frappuccino’ van de Starbucks. Dit drankje is een limited edition en heeft alle kleuren van de regenboog. Helaas is het drankje alleen in Amerika te vinden. Wel zijn er veel verschillende andere ‘Unicorn drankjes’ zoals deze bovenstaande ‘unicorn’ warme chocolademelk. Deze kocht ik bij ‘Corner Bakery’ in Amsterdam. Lees hier een artikel over dit hotspotje!


Unicorn kleding

Buiten de unicorn drankjes zijn er ook verschillende artikelen die veel unicorn elementen bevatten. Hieronder zijn een aantal van deze artikelen te vinden.

 

Klik hier voor het shirtje!

Klik hier voor het vest! 

Deze bovenstaande artikelen komen beide van de website ‘your look for less’. De webshop heeft een aantal leuke artikelen, maar het grootste voordeel is dat ze erg goedkoop zijn. Klik hier om naar de website te gaan! 


Mermaid bikini

Ook de ‘mermaid’ trend sluit erg direct aan op de ‘unicorn’ trend. Een leuke nieuwe hype zijn de mermaid bikinis. Een aantal goedkope zoals deze kun je vinden op Aliexpress. Ik vind ze echt ontzettend leuk en twijfel om er zelf ook een te kopen. Zou jij deze aan doen?

 


Unicorn accesoires

Nog twee andere unicorn artikelen die van Aliexpress komen zijn de onderstaande accessoires. Je hebt de leuke Unicorn onesie, deze is (als je geluk hebt) ook te vinden bij de So Low winkels in Nederland. Als tweede de unicorn oorbellen, waarbij het eruit ziet alsof een eenhoorn vast zit in je oor, ook erg leuk.

 


Unicorn Beauty artikelen

Allemaal leuke en kleurrijke beauty en verzorgingsartikelen van Bath&Bodyworks passen natuurlijk ook perfect in dit rijtje. Bath&Bodyworks staat bekend om hun producten met veel kleur en veel glitter. Klik hier voor een shoplog uit New York! 

img_4610


Houd jij van de Unicorn trend? Heb jij een aantal unicorn artikelen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

Advertenties

10 reacties op ‘7x de leukste ‘Unicorn’ artikelen 💞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s