Outfit: Hoe ik een korset(riem) draag

Ik weet dat het in deze tijd nog niet het meest geliefde kledingstuk is van de meeste meiden, maar het is toch zeker wel een fashion trend; het korset. Dit keer niet om een wespentaille te creëren maar simpelweg als een leuk accessoire. Vandaag laat ik zien hoe ik een korset draag.

IMG_8378

Ook al ontvang ik nog vaak vreemde blikken als ik hem draag, als je goed kijkt, zie je hem in elke winkel hangen. Met deze outfit probeer ik hem casual te stijlen zodat hij wat meer maatschappelijk acceptabel is.

Het korset zelf is van de Primark. De Primark heeft een aantal verschillende korsetten in de winkel hangen, maar ook winkels als de H&M, Bershka en Forever 21 zullen ze hebben.

Ik vind het super leuk om hem met een wat wijder en stoer shirt te dragen. Dit shirt is ook van de Primark, lekker budget-lookje dit.

IMG_8376

Korsetten zijn al ontzettend oud, vroeger werden ze onder de jurk gebruikt om een dunne taille te creëren. Een aantal jaar geleden zijn de Kardashians de trend opnieuw begonnen. Ze noemden dit ‘Waist-trainen’ wat betekent dat je het korset zo strak trekt dat je ribben meer indeuken waardoor je waist dunner wordt. Dit is natuurlijk niet gezond voor jouw ingewanden, maar we zijn wel meer gewend van de Kardashians.

Waarschijnlijk is daar de trend van korsetten als accessoire begonnen. Dit korset zit helemaal niet strak, maar het zit meer als een riem. Dit is dus absoluut niet gevaarlijk

IMG_8375

Wat vind jij van de korset-trend? Zou jij ooit korsetten dragen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

Advertenties

13 reacties op ‘Outfit: Hoe ik een korset(riem) draag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s