De struggles van een wannabe Fashionblogger

Het is altijd al een doel van me geweest om meer over mode te bloggen. Ik heb namelijk een grote passie voor de industrie en ik krijg vaak te horen dat mijn kledingstijl vrijwel apart is. Ik beschouw dat maar als compliment. Toch zou ik er graag meer over willen schrijven, maar er is altijd iets wat de pret weet te drukken. Herkenbaar? (Lees ook snel verder voor de winactie!)

IMG_1659Op het einde geef ik meer informatie over de winactie. Ik mag namelijk twee hoesjes weggeven! Lees snel verder als je daar meer over wilt weten. 

Oké, outfit is on fleek, mijn gezicht is vol geplamuurd met foundation, dit zou een perfect moment zijn voor een outfitfoto.

Wie gaat mij niet raar aankijken

Dat is vrijwel altijd het punt waar het allemaal mee begint, én bijna altijd meteen weer ophoudt. Ik heb niet veel mensen rondom me die weten dat ik blog en die weten wat het inhoudt. Dan ontstaat de afweging ‘hmm, ga ik dit gewoon vragen’ of ‘hmm kan ik het beter vergeten’. Bijna altijd ga ik voor de tweede keuze, wetende dat er nog een aantal andere struggles op de loer liggen..

IMG_1775

Niemand wíl een foto maken

Als ik dan alle moed verzameld heb om de vraag te stellen krijg ik een indirecte nee. ‘Huh dat is toch gek?’ ‘Huh waarom zou je dat doen?’ ‘Huh maar kun je niet iemand anders vragen?’

Uhm maar waar dan?

Oké, ik heb iemand overgehaald om foto’s te maken. Maar dan de volgende struggle: Waar dan? Uhm ja.. Gewoon voor onze bakstenen muur dan maar? Of zou deze witte kast mooi staan?

Jeetje.. hier kan ik niks mee

Af en toe als ik dan een keer een ‘vooruit’ ontvang, ga ik meteen precieze aanwijzingen geven; ‘NIET inzoomen’. Mijn moeder vindt het veel leuker om alles behálve de outfit op de foto te zetten. ‘Nee een foto van MIJ’. Mijn vader is namelijk geneigd om een foto te maken van alle vogels en bomen op de achtergrond, waardoor je alleen nog mijn voorhoofd op de foto ziet. ‘Huh Nina waar maak jij nou een foto van?’ Vervolgens alleen maar chagrijnige of pratende foto’s overhouden. (Toch credits naar haar voor de foto’s van dit artikel).

IMG_1764

De ‘Huh Nina, waar maak jij nu een foto van’ 

Blijven klikken..

Iets waar ook heel makkelijk over gedacht wordt is dat het met een keer klikken klaar is. Nee, je bent niet klaar. Als ik een half uur lang foto’s maak, zitten er meestal maar twee goede tussen. Op de rest praat ik, geef ik aanwijzingen of heb ik mijn ogen dicht. Dus alsjeblieft: blijf klikken.

Oké ik doe het zelf wel

Wanneer het maar niet lukt om iemand van de bank af te trekken om een foto van me te maken, dan doe ik het zelf wel. Uhm ja als ik mijn telefoon hier tegenaan zet, dan ga ik filmen en dan kan ik daarna de leukste shots screenen. Hier moet vast iets leuks tussen zitten.. Oh, nevermind.

Oh hi Netflix

Buiten deze struggles is er een reden die het vaakst voorkomt: Netflix. Ik heb een soort haat-liefde verhouding. Wanneer ik geen tijd heb heeft Netflix juist wél tijd voor mij en andersom. Of terwijl, meestal ben ik gewoon te lui om van de bank af te komen.

WINACTIE!

Het leuke hoesje wat jullie misschien al een aantal keer voorbij hebben zien komen komt van Hoesjes-outlet en ik heb goed nieuws!! Ik mag namelijk twee hoesjes weggeven! Het is super makkelijk om mee te doen, de wedstrijd vindt wel plaats op mijn Instagram! Het enige wat je moet doen is mij volgen en twee vriendinnen taggen waarvan je denkt dat ze ook interesse hebben in de winactie! Ze hebben een ontzettend groot assortiment voor Iphone 7 hoesjes. Heel veel succes! 

Zijn deze struggles herkenbaar voor jou? Of heb ik gewoon veel te veel medelijden met mezelf? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

Advertenties

10 reacties op ‘De struggles van een wannabe Fashionblogger

      1. Haha nee, maar ik heb soms ook moeite met het vinden van een goede achtergrond voor foto’s. En ik heb weleens iemand geholpen met outfit foto’s en toen deden we er wel een kwartier over om een geschikte plek te vinden haha

  1. Haha, know the struggle. Mijn bf moet foto’s vn mijn maken en hij snapt nooit echt wat ik wil. Zo sta ik er echt slecht op en hij vind het mooi ;p ooit zal hij getraind zijn (;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s