About Moi👑

Fashion

Wat leuk dat je op mijn online wereldje terecht bent gekomen! Ik ben een ambitieus, creatief en passievol meisje van achttien jaar. Op dit moment studeer ik vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. Binnen deze studie heb ik gekozen voor de richting ‘Attractions and themapark Management’. Wil je meer over mij weten? Lees dan vooral verder!

Wat je zoal op mijn site kunt vinden, zie je hieronder:

BlogBlog (1)Blog (2)

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of wil je contact met me opnemen? Klik dan op de onderstaande button.

Contact mij

Ontwerp zonder titel (1)Hi! Wat leuk dat je al zo ver bent gekomen op mijn About pagina! Ik vernoemde eerder al dat ik Leisure Management studeer aan de NHTV in Breda. Ik heb een grote passie voor alles wat met vrijetijd te maken heeft. Wil je nu meer weten over mijn opleiding? Klik dan hier!

Verder sta ik in het weekend en in vakanties te springen op de leukste kindercamping van Nederland: Camping de Paal! Wat ik vooral erg leuk vind is dat we zoveel doen aan entertainment. Je bent dagelijks verkleed en je bent vrij om helemaal los te gaan met activiteiten en shows.

Het houdt nog niet op met de drukte, naast een voltijd studie en een recreatiebaan werk ik ook af en toe als prinses op kinderfeestjes. Is dit niet ieder meisje haar droom? Ik vind het geweldig om een lach op gezichtjes te toveren.

 

Hieronder staan een aantal waarden en competenties van mij 

blogkwaliteiten

Mijn blog

Het belangrijkste aspect van dit online platform is natuurlijk mijn blog. Waar ik voornamelijk over probeer te bloggen is Leisure, Travel en Personal Branding. Hierdoor kan ik mijn studie ook een beetje toepassen in mijn blog, en probeer ik unieke content te leveren.

Ik denk dat ik wel genoeg over mezelf gerateld heb. Als je meer wilt weten, typ mijn naam dan even in bij de Google search bar 😉

Om af te sluiten deel ik graag mijn favoriete quote met jullie:

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever

IMG_8837

FAB

Advertenties

11 reacties op ‘About Moi👑

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s