About Moi👑

aboutmoiblogWat leuk dat je op mijn blog kijkt! Ik ben een erg ambitieus, creatief en (met pizza) een vrolijk meisje van achttien jaar. Op dit moment studeer ik vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. Binnen deze studie heb ik gekozen voor de richting ‘Attractions and themapark Management’ en nee dit betekent niet dat ik wil leren hoe ik een achtbaan moet besturen, maar mijn droom is om later in het management team van een attractiepark te werken.

Verder werk ik nu op Camping de Paal, een van de beste kindercampings van Nederland waar ik in het recreatieteam werk. Ik heb het daar ontzettend naar mijn zin en word heel blij van de lach die ik daar op gezichtjes kan toveren. De beste bijbaan die er is!

Hieronder staan een aantal waarden en competentie van mij 

blogkwaliteitenWaarom is mijn blog uniek?

Ik kan jullie beloven dat je nog nooit een meisje van achttien jaar oud hebt gezien die zo ontzettend gelukkig wordt van sprookjes. Mijn ‘childdream’ is altijd geweest om later voor een pretpark te werken. Daarom doe ik nu ook de opleiding Leisure Management. Ik voer dit sprookjesthema zo veel mogelijk door in alles wat ik doe. Saaie posts bestaan hier niet.

Waar blog ik over?

Ik omschrijf mijn blog als een persoonlijk online magazine, bekeken door een sprookjesachtige en kleurrijke bril. Ik blog vooral over dingen die ik meemaak en dingen die me interesseren. Dit zijn dingen als fashion, pretparken, lifestyle, travel, leisure, tips&tricks, beauty en creativiteit.

Links:

Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt, en dat je nog wat langer rond hangt! Heb je vragen of tips, laat ze dan in de comments achter of kijk even bij mijn contact pagina. Lijkt het je leuk om een collab te doen? Dan zou je ook even kunnen kijken op mijn contact pagina. Ik vind het in ieder geval onwijs gezellig dat je dit leest!

And always remember:

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever

IMG_8837Liefs,

fab

Advertenties

11 gedachten over “About Moi👑

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s