About Moi👑

Fashion

Wat leuk dat je op mijn online wereldje terecht bent gekomen! Ik ben een erg ambitieus, creatief en passievol meisje van achttien jaar. Op dit moment studeer ik vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. Binnen deze studie heb ik gekozen voor de richting ‘Attractions and themapark Management’. Wil je meer over mij weten? Lees dan vooral verder!

Wat je zoal op mijn site kunt vinden, zie je hieronder:

BlogBlog (1)Blog (2)

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of wil je contact met me opnemen? Klik dan op de onderstaande button.

Contact mij

Ontwerp zonder titel (1)Hi! Wat leuk dat je al zo ver bent gekomen op mijn About pagina! Je wil dus graag meer over me weten, nou dat komt helemaal goed uit! Ik vertel het namelijk graag. Ik vernoemde eerder al dat ik Leisure Management studeer aan de NHTV in Breda. Ik heb een grote passie voor alles wat met vrijetijd te maken heeft. Wil je nu meer weten over mijn opleiding? Klik dan hier!

Wat verder misschien leuk is om te weten is dat ik in het recreatieteam werk van de leukste kindercamping van Nederland: Camping de Paal! Het is werkelijk de beste bijbaan die er is. Wat ik vooral erg leuk vind is dat we zoveel doen aan entertainment. Je bent dagelijks verkleed en je bent vrij om zo gek te doen als je wil. Nou daar heb ik geen probleem mee!

Het houdt nog niet op met de drukte, verder dan een voltijd studie en een recreatiebaan werk ik ook af en toe als prinses op kinderfeestjes. Is dit niet ieder meisje haar droom? Ik vind het geweldig om een lach op gezichtjes te toveren.

Mijn droom

Ik ben erg ambitieus, af en toe iets té ambitieus. Ik heb erg veel ideeën, zo weet ik bijvoorbeeld dat ik erg graag als digital nomad zou willen leven. Weet je nou niet wat dat is? Klik dan hier! Verder zou ik graag iets willen doen met imagineering en marketing. Het lijkt me geweldig om een eigen bedrijfje te hebben waarbij ik advies kan geven op de klantbeleving van ieder bedrijf, of dit nu een pretpark, restaurant of winkel is. Maar ik zit nog in het tweede jaar van mijn opleiding, dus keep on dreaming!

Hieronder staan een aantal waarden en competenties van mij 

blogkwaliteiten

Mijn blog

Het belangrijkste aspect van dit online platform is natuurlijk mijn blog. Ik zou dan ook graag verder gaan met bloggen en dit in de toekomst uit gaan breiden met ook andere producten. Waar ik voornamelijk over probeer te bloggen is Leisure, Travel en Personal Branding. Hierdoor kan ik mijn studie ook een beetje toepassen in mijn blog, en probeer ik unieke content te leveren.

Als je dit leest vind ik je lief!

Ik denk dat ik wel genoeg over mezelf gerateld heb. Als je meer wilt weten, dan nodig ik je graag uit op koffiedate! Ik lust wel geen koffie maar dat is geen punt. Kijk even op mijn contact pagina als je dit oprecht leuk lijkt!

Tot slot mijn favoriete quote:

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever

IMG_8837

FAB

Advertenties

11 reacties op ‘About Moi👑

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s