Freelance content creator

Laten we van jouw online aanwezigheid een feestje maken!

pexels-photo-390573

Vanaf het moment dat ik mijn eerste woorden uit kon blèren, was ik al bezig met het vertellen van verhalen. Zodra ik dan ook voor het eerst een potlood vast had was ik niet te stoppen. Mijn passie voor schrijven is altijd naar voren gekomen in mijn schoolcarrière maar ik heb het nooit een plekje kunnen geven. Gelukkig heb ik een manier gevonden om deze passie te uiten en zo deel ik nu al een aantal jaar tekstjes op mijn blog. 

Freelance content creatie (Engels en Nederlands)

Door mijn werkervaring bij Libéma, waar ik een marketing stage deed voor de beurzen en evenementen afdeling, heb ik mijn vaardigheden in werking kunnen zetten. In dit half jaar heb ik verschillende blogs, nieuwsbrieven, sociale media berichten en andere communicatiemiddelen mogen creëren. Naast deze werkervaring, blog ik al een aantal jaar met liefde op FABTASTIC.

Krijg jij de kriebels als je de opdracht krijgt om een volledige nieuwsbrief in elkaar te zetten? Vind je het erg leuk om online je bedrijf te runnen maar vind je schrijven verschrikkelijk? Of heb je simpelweg geen tijd om tekst te schrijven voor je honderden pagina’s? Dan ben je op de juiste plek beland. In het verleden heb ik af en toe content gecreëerd en dit heeft me altijd enorm geboeid. Dat is de reden dat ik mezelf aanbied als freelance content creator.

Bekijk hier mijn artikel voor Marketingfacts!

Spelling check (Engels en Nederlands)

Na een 9,8 gescoord te hebben voor mijn Hogeschool taal toets op het HBO, dagelijks de eindredactie geweest te zijn op mijn stage en met liefde een heleboel t’s achter verschillende d’s te plakken kan ik toegeven dat ik een grammar nazi ben. Val me alsjeblieft niet lastig met je natuurkundige formules, geef mij maar je betoverende woorden.

Naar mijn mening is het cruciaal voor bedrijven en voor jou als ‘brand’ om foutloos te schrijven. Desondanks kom ik dagelijks fouten tegen in online teksten in de vorm van stomme typfouten die makkelijk verholpen kunnen worden of teksten waar grammaticaal niets van klopt. Herken jij dit in jouw teksten? Dan help ik je graag verder met het controleren en verbeteren van je professionele teksten.

Social media (Engels en Nederlands)

Ben jij als ondernemer pas net begonnen met sociale media en heb je geen idee waar je moet beginnen? Ben je dol op Instagram en zou je graag willen groeien als influencer? Of verzuip je in je werk en heb je geen tijd om de sociale media van jouw bedrijfje bij te houden? Laat me je een handje helpen.

Naast dat ik een enorme verslaving heb aan sociale media, duizenden volgers dagelijks op de hoogte houd via Instagram en ten slotte erg veel lees over het onderwerp, vind ik het ook onwijs leuk om je te helpen met het opstarten van sociale media, de juiste strategie te kiezen voor jouw bedrijf of het juist volledig van je uit handen te nemen. 

Wil je meer informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar fabtastic.diy@gmail.com of neem een kijkje op mijn Linkedin!

Liefs,

Fabiën.

Advertenties